Wie ben ik?

Mijn naam is Sven van Walstijn. ik heb 22 jaar in Hoorn gewoond, maar ik woon sinds 2016 in Amsterdam. Ik ben 23 jaar oud en mijn hobby’s zijn muziek luisteren, lezen en uitgaan. Ik studeer aan de iPabo in Amsterdam. Wanneer ik klaar ben met deze studie wil ik les geven op een basisschool.

Via deze weblog probeer ik jullie op de hoogte te houden van mijn bevindingen over toekomstgericht onderwijs en moderne media. 

Gepubliceerd door

sven

Mijn naam is Sven van Walstijn en ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik ben 23 jaar oud en mijn hobby's zijn muziek luisteren, lezen en uit gaan. Ik studeer aan de iPabo in Amsterdam. Wanneer ik klaar ben met deze studie wil ik les geven op een basisschool. via deze weblog probeer ik jullie op de hoote te houden van mijn bevindingen over toekomstgericht onderwijs en moderne media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *